6936743120 5ο χλμ. Ιεράπετρας - Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρα mariaxela52@gmail.com
hero image

 

ΟΡΦΑΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Οικοδομικά & συρματουργία Ιεράπετρα Λασίθι
______

σχετικά με εμάς

 

Στο κατάστημα του ΟΡΦΑΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ στον 5ο χλμ. Ιεράπετρας - Αγίου Νικολάου στο Κάτω Χωριό Ιεράπετρας στην Κρήτη θα βρείτε παντός είδους οικοδομικά και μονωτικά υλικά.

Πώληση : Χονδρική - Λιανική. 
Για να προσφέρει σε εσάς μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής και διακίνησης οικοδομικών υλικών. Ενδεικτικά θα βρείτε όλα τα αδρανή υλικά, τσιμέντα, κόλλες πλακιδίων, έτοιμους σοβάδες, επισκευαστικά προϊόντα, τούβλα, κεραμίδια, στεγανωτικά υλικά, γυψοσανίδες, ασφαλτόπανα, πλάκες πεζοδρομίου, συρματουργία, περιφράξεις, πάνελ, στραντζάρισμα, κοιλοδοκούς, κατασκευή μεταλλικών πορτών. 


Το προσωπικό της εταιρείας μας φροντίζει για την εξυπηρέτηση των πελατών μας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και την μεγαλύτερη ποικιλία υλικών. Επισκεφθείτε μας για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Για όλα τα προιόντα μας, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στο χώρο σας με ιδιόκτητο φορτηγό.


Τα υλικά μας εξυπηρετούν ανάγκες απλού ιδιώτη καθώς και μεγάλες τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες. 
 

 

Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένες εταιρίες στην αγορά με ολοκληρωμένη γκάμα μονωτικών υλικών, επιλεγμένα με βάση την ποιότητα και τις εγγυήσεις των βιομηχανιών που τα παράγουν.